icraat forum

icraat forum

genel paylaşım platformu

Ogame Kapatıldı , Nasıl Açılır ? Öğrenmek İçin Giriniz..

Paylaş

stalebug

Konu Sayısı : 183

Ogame Kapatıldı , Nasıl Açılır ? Öğrenmek İçin Giriniz..

Mesaj tarafından stalebug Bir C.tesi Şub. 27, 2010 7:23 pm

Ogame Nasıl Girilir, Ogame Giriş Yolları , Ogame Kapandı

Ogame.Com’a Artık Aşşağıdaki Adresden Girilebilecektir.

“Ogame oyunu neden kapatıldı, nasıl girilebilir bu yazımızda bunları ele alacağım. Bilindiği gibi artık Türkiye internette yasaklar ülkesi haline geldi.

Bu başlarda abartılıyordu ama artık gittikçe görülür bir seviyeye doğru ilerliyor. Hatta sansür mağdurlarından biri de bendim bir kaç yıl öncelerinde. Bugün de Ogame.com.tr tarayıcı tabanlı oyun sitesinin internet sitesi kapatıldı. Türkiye’de yanılmıyorsam 6 yıldan bu yana sevilerek oynanıyordu ve toplam olarak 600 bin gibi bir kullanıcı sayısı vardı.

Haliyle artık kullanıcılar bu yasağın yani sansürün ardından nasıl giriş yapılır sorularını sordular bende bunu sizler için cevaplamak istiyorum. Giriş için Google Public Dns adreslerini Ogame için ayarlamanız gerekiyor.

Ağ Bağlantılarım sekmesine girin ve orada yer alan yerel ağ için sağ tıklayıp özelliklerine giridin. Açılan küçük pencerede yer alan İnternet İletişim Kuralları sekmesine tıklayın ve adreslere 8.8.8.8 ve 8.8.8.4 adreslerini yazın. İşlem sadece bu kadardır daha sonra ogame.com.tr internet sitesine girebilirsiniz.

Yapmakla olup bitseydi bu iş,
    Hemen yapardım, olup biterdi.
    Döktüğüm kanla akıp gitse her şey,
    Bir vuruşta sonuna varılsa işin,
    Bir anda bu dünyayı olsun kazanıversen,
    Zaman denizinin bir kumsalı olan bu dünyayı
    Öbür dünyayı gözden çıkarır insan.
    Ama bu işlerin daha burada görülüyor hesabı.
    Verdiğimiz kanlı dersi alan
    Gelip bize veriyor aldığı dersi.
    Doğruluğun şaşmaz eli bize sunuyor
    İçine zehir döktüğümüz kupayı.

Forum Saati Paz Ocak 29, 2012 2:13 am